Surt a la venda el llibre sobre el Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya

Surt a la venda el llibre sobre el Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya

Arriba a les llibreries el llibre Aixafem el feixisme, un assaig dedicat íntegrament a reconstruir la tasca ingent que va portar a terme el Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya durant la Guerra Civil.

A partir d’una investigació d’Ester Boquera premiada per l’Institut d’Estudis Catalans, aquest llibre reconstrueix de manera exhaustiva l’extraordinari esforç que va fer aquest organisme per aconseguir que la veu institucional catalana no quedés diluïda entre la propaganda franquista i la del govern de la República.

Va ser una institució sense precedents a Catalunya ni a l’Estat, que va utilitzar les més avançades tècniques comunicatives per lluitar contra el feixisme i defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals.

El llibre, que inclou testimonis, dades i material inèdit, recupera el nom i cognoms de gairebé 350 persones de l’equip multidisciplinari que hi va treballar, distribuïts entre la seu de Barcelona i les delegacions internacionals a París, Londres, Brussel·les i Estocolm.

Vols fullejar el llibre? Clica aquí

Trobaràs el llibre a la teva llibreria habitual o al web Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Característiques tècniques:

Pàgines:

248 / 32 pàgines d’il·lustració a color

Col·lecció:

Textos i Estudis de Cultura Catalana, 260

Format:

Rústica amb solapes / 16 x 22 cm

ISBN:

978-84-9191-250-7